Terres de Fusta «pur natur» de Pi Douglas.

Naturalitat recta: Terres de Fusta "pur natur" de Pi Douglas. Vostè té altes exigències - i més o menys certa idea del terra de fusta que vol: ha de ser noble però natural, modern però sostenible. Res més fàcil que això! Els sòls de Fusta de Pi Douglas "pur natur" en les classificacions »Select« o »Natur« compleixen perfectament amb els seus requisits. Més encara, els superaran en llarg i ample: a causa del creixement recte el Pi Douglas desenvolupa un diàmetre regular, convertint-se en el més indicat per a terres de fusta de taules massisses llargues i amples, i també per la valuosa coberta dels terres de fusta de Pi Douglas de 3 capes. Terra de fusta massissa o sòl de 3 capes En les classificacions "Select" o "Natur" Instal·lats amb llargs fixos o amb llargs descendents D'una economia forestal sostenible dels boscos alemanys Elaborats 100% a Alemanya Amb certificat d'origen geogràfic Compatible amb calefacció per terra radiant, com tots els sòls de fusta "pur natur" ¿Terres de fusta massissa o tri capa? Terres de Fusta de Pi Douglas de "pur natur" es diferencien: Terres de Fusta massissa - són la forma més natural dels terres de fusta. Com ho diu ja el nom, aquest sòl de fusta és serrat de la fusta massissa del pi Douglas. Aquí no s'uneix ni s'enganxa res. Els terres de fusta de Pi Douglas més llargs que es troben al mercat Terres de Fusta tri capa - freqüentment també anomenats terres de parquet o terres de fusta de diverses capes, es componen d'una capa noble, una capa intermèdia i una capa inferior. Les especificacions de "pur natur" són de 6 mm de gruix, del millor contraxapat de Pi Douglas per a la capa noble en els sòls de fusta tri capa. La capa intermèdia s'elabora amb Pícea, mentre que la capa inferior és de "Pícea" o de Pi Douglas.

Naturalitat recta: Terres de Fusta «pur natur» de Pi Douglas.
Vostè té altes exigències – i més o menys certa idea del terra de fusta que vol: ha de ser noble però natural, modern però sostenible. Res més fàcil que això! Els sòls de Fusta de Pi Douglas «pur natur» en les classificacions »Select« o »Natur« compleixen perfectament amb els seus requisits.

Més encara, els superaran en llarg i ample: a causa del creixement recte el Pi Douglas desenvolupa un diàmetre regular, convertint-se en el més indicat per a terres de fusta de taules massisses llargues i amples, i també per la valuosa coberta dels terres de fusta de Pi Douglas de 3 capes.

Terra de fusta massissa o sòl de 3 capes
En les classificacions «Select» o «Natur»
Instal·lats amb llargs fixos o amb llargs descendents
D’una economia forestal sostenible dels boscos alemanys
Elaborats 100% a Alemanya
Amb certificat d’origen geogràfic
Compatible amb calefacció per terra radiant, com tots els sòls de fusta «pur natur»
¿Terres de fusta massissa o tri capa?

Terres de Fusta de Pi Douglas de «pur natur» es diferencien:
Terres de Fusta massissa – són la forma més natural dels terres de fusta. Com ho diu ja el nom, aquest sòl de fusta és serrat de la fusta massissa del pi Douglas. Aquí no s’uneix ni s’enganxa res. Els terres de fusta de Pi Douglas més llargs que es troben al mercat
Terres de Fusta tri capa – freqüentment també anomenats terres de parquet o terres de fusta de diverses capes, es componen d’una capa noble, una capa intermèdia i una capa inferior. Les especificacions de «pur natur» són de 6 mm de gruix, del millor contraxapat de Pi Douglas per a la capa noble en els sòls de fusta tri capa. La capa intermèdia s’elabora amb Pícea, mentre que la capa inferior és de «Pícea» o de Pi Douglas.

CatalàEnglishFrançaisРусскийEspañol