Reformes de locals comercials

Reformes de locals comercials, reformes de restaurants i reformes d'oficines a Andorra. Reformes integrals de restaurants, disseny de noves botigues, reformes de botigues per a les millors franquícies tant de França com d'Espanya. Els promotors ens encarreguen el projecte complet de decoració i reforma d'un local comercial i nosaltres fem tota la feina fins l'entrega de la reforma claus en mà, ens podem ocupar de projectes, permisos, industrials, etc. Podem fer els treballs d'enderroc complet de les distribucions antigues, serveis, cuina, aparadors, magatzem, etc. tot depenen del sector de negoci del local. Fins i tot podem fer obres majors com reforma de la xarxa de clavegueram comunitari de l'edifici i els del local comercial. Construcció de les noves distribucions interiors en cuina, serveis i zones annexes. Fem també totes les instal·lacions d'aigua i electricitat. Calefacció i climatització. Ignifugació de sostre, xarxa d'aigua nova, sistema elèctric nou, xarxa de gas nova, treballs de feines de paleta, enrajolats i revestiments del paviment ceràmic antilliscant, muntatge dels sistemes de guix laminat, pintura, panelats de fusta amb tractament ignífug, parquet AC5, treballs de serralleria i il·luminació íntegra a base de leds.

Reformes de locals comercials, reformes de restaurants i reformes d’oficines a Andorra.
Reformes integrals de restaurants, disseny de noves botigues, reformes de botigues per a les millors franquícies tant de França com d’Espanya.
Els promotors ens encarreguen el projecte complet de decoració i reforma d’un local comercial i nosaltres fem tota la feina fins l’entrega de la reforma claus en mà, ens podem ocupar de projectes, permisos, industrials, etc.
Podem fer els treballs d’enderroc complet de les distribucions antigues, serveis, cuina, aparadors, magatzem, etc. tot depenen del sector de negoci del local.
Fins i tot podem fer obres majors com reforma de la xarxa de clavegueram comunitari de l’edifici i els del local comercial.
Construcció de les noves distribucions interiors en cuina, serveis i zones annexes. Fem també totes les instal·lacions d’aigua i electricitat. Calefacció i climatització.
Ignifugació de sostre, xarxa d’aigua nova, sistema elèctric nou, xarxa de gas nova, treballs de feines de paleta, enrajolats i revestiments del paviment ceràmic antilliscant, muntatge dels sistemes de guix laminat, pintura, panelats de fusta amb tractament ignífug, parquet AC5, treballs de serralleria i il·luminació íntegra a base de leds.

CatalàEnglishFrançaisРусскийEspañol