abril 7, 2017

Reformes

Empresa de reformes integrals d'habitatges i interiorisme a Andorra. Reforma de cases, bordes típiques Andorranes, xalets, edificis de pisos, edificis d'apartaments, locals i oficines al Principat d'Andorra | Reforma de disseny Andorra. Amb anys d'experiència en el món de les reformes i decoració a Andorra, tant de llars, apartaments turístics, hotels, botigues, oficines, supermercats com de locals comercials. A través de Reformes de Disseny volem que el disseny i la qualitat, no sigui car però si exclusiu. Amb propostes de reformes integrals competitives, adaptades a la situació actual al món de les reformes i l'interiorisme a Andorra i sense que li costi més del previst. Donem preus de reformes tancats.Truca’ns i et donarem el millor preu per a la reforma integral que necessites a casa teva o a la teva empresa al Principat d’Andorra. Garantia Termini de Lliurament · Servei Postvenda · Assegurança de Responsabilitat · Gestió de Llicències Serveis: Reformes integrals, Reformes de Cases, Reformes de Pisos, Reformes d’Apartaments, Projectes de Reformes, Projectes d’Interiorisme
Exemples de Projectes Preu sense Compromís Finançament. Equip d’Arquitectes i Aparelladors.
Disposem d’un equip de tècnics i professionals per oficis molt resolutiu, que realitza els treballs de forma coordinada. La nostra oficina tècnica està integrada per arquitectes, arquitectes tècnics i interioristes. La seva funció és integrar tot el procés des de la creació d’un espai fins a l’execució d’aquest. Els tècnics fem front al projecte, les llicències i la planificació i coordinació dels equips professionals, i estem sempre al servei del client davant de qualsevol dubte o necessitat d’informació que pugui sorgir. L’escolta activa abans, durant i després de la fi de les reformes integrals són el nostre compromís. L’equip d’execució d’obra, integrat per professionals de tots els gremis implicats en les reformes integrals (paletes, electricistes, lampistes, pintors, serrallers …), està coordinat per l’arquitecte tècnic, que actua com a interlocutor únic amb el client. Perquè el procés d’obra sigui perfectament transparent per a tu i transcorri en un clima de confiança i amb el mínim de molèsties. Perquè som seriosos i professionals, i aquesta és una de les característiques del nostre equip de la que més ens agrada i que la nostra clientela valora.
Pots veure fotos dels nostres projectes. Ells i els nostres clients satisfets parlen per si sols del nostre saber fer.
Definim els objectius. Pressupost disponible per a l’obra. Us cal, o no, finançament. Mesuraments i redacció de plans.Empresa de reformes integrals d'habitatges i interiorisme a Andorra. Reforma de cases, bordes típiques Andorranes, xalets, edificis de pisos, edificis d'apartaments, locals i oficines al Principat d'Andorra | Reforma de disseny Andorra. Amb anys d'experiència en el món de les reformes i decoració a Andorra, tant de llars, apartaments turístics, hotels, botigues, oficines, supermercats com de locals comercials. A través de Reformes de Disseny volem que el disseny i la qualitat, no sigui car però si exclusiu. Amb propostes de reformes integrals competitives, adaptades a la situació actual al món de les reformes i l'interiorisme a Andorra i sense que li costi més del previst. Donem preus de reformes tancats.
Pressupost real d’execució. Desglossament per capítols i partides i de materials i elements a incorporar. Oficis involucrats. Definir termini de lliurament el més exacte possible..
Contracte amb pressupost, amidaments i plànols adjunts. Verificació i ajust de dades, en cas de ser necessari. Validació i signatura d’aquest.
Definim un cap de projecte que farà d’enllaç amb el client. I s’encarregarà de resoldre els seus dubtes. Organització logística. Gestió de llicències.
L’arquitecte tècnic reuneix a l’equip per definir objectius i tasques. Els comunica el seu pla de seguiment, i estableix punts de control per assegurar el lliurament en termini del projecte. Seguiment del desenvolupament de l’obra per part de l’arquitecte tècnic. Dubtes i comunicació amb el client per part d’un únic responsable, el cap de projecte.
Aquesta metodologia de treball perfectament estructurada ens fa ser molt més productius i fiables, i ens diferencia d’altres empreses de reformes de la llar. I a tu et genera més confiança, perquè saps que l’arquitecte tècnic responsable de la teva obra coordina tot el procés des de la visita a l’execució dels treballs i el lliurament de claus amb garantia postvenda.
En Reformes de disseny Andorra som especialistes en reformes d’habitatges a ANDORRA. Planifiquem i executem reformes integrals de principi a fi,sota el control i la supervisió d’un professional i l’assessorament d’un decorador d’interiors sense cap cost afegit i amb els més alts estàndards de qualitat. Som diferents de la resta del sector pels nostres pressupostos de reformes sense sorpreses i l’escrupolós compliment dels terminis fixats, un servei de postvenda ràpid i eficaç, que garanteix l’execució dels treballs durant 12 mesos, i per reduir al mínim les molèsties per als nostres clients.
Empresa de reformes integrals d'habitatges i interiorisme a Andorra. Reforma de cases, bordes típiques Andorranes, xalets, edificis de pisos, edificis d'apartaments, locals i oficines al Principat d'Andorra | Reforma de disseny Andorra. Amb anys d'experiència en el món de les reformes i decoració a Andorra, tant de llars, apartaments turístics, hotels, botigues, oficines, supermercats com de locals comercials. A través de Reformes de Disseny volem que el disseny i la qualitat, no sigui car però si exclusiu. Amb propostes de reformes integrals competitives, adaptades a la situació actual al món de les reformes i l'interiorisme a Andorra i sense que li costi més del previst. Donem preus de reformes tancats.En reformes habitatges, ens hem guanyat la confiança de clients satisfets durant els anys que portem en el sector amb serietat i professionalitat. Perquè comptem amb equips professionals a mesura que cobreixen els diferents gremis que participen en totes les reformes integrals, sigui un xalet o una botiga que estan homologats per Indústria però que també compleixen els nostres estàndards quant a qualitat dels treballs, pulcritud i fiabilitat.
Com a empresa de reformes d’habitatges a ANDORRA amb llarga trajectòria, sabem que posar la teva casa en mans alienes no és fàcil. I per això ens fem responsables de tot el procés. La nostra garantia de 12 mesos amb servei postvenda és real i disposem d’una assegurança de responsabilitat civil. La pulcritud en els treballs, el detall en els acabats i la neteja de l’habitatge al lliurament, són també prioritats per a nosaltres. Amb Reformes de disseny Andorra, perdràs la por a les reformes. Reformes de disseny Andorra, generant confiança en reformes d’habitatges i xalets a ANDORRA.

CatalàEnglishFrançaisРусскийEspañol